Kontíria Kft

Partnereink

Ügyfeleink között találhatóak termelő vállalkozások, építőipari és kereskedelmi vállalkozások, vendéglátó-ipari, ügyvédi és egészségügyi szolgáltatást nyújtó vállalkozások is. Szakmai gyakorlattal rendelkezünk beruházó és ingatlanhasznosító cégek, oktatási vagy filmművészeti vállalkozások terén is. Működésünk a vállalatok méreteit tekintve is szerteágazó: egyszemélyes társaság és közel száz fős középvállalkozás számára is végez ügyviteli tevékenységet.

A könyvelési anyag munkánk alapja, s mivel feldolgozása irodánkban folyik, el kell ide jutnia. Az iratanyag irodánkba történő eljuttatása terén ügyfeleink igényei igen eltérőek. Van, aki személyesen hozza el, és egyben él a konzultációs lehetőséggel. Ha elfoglaltsága ezt nem teszi lehetővé, futárszolgálatot veszünk igénybe.

A számviteli törvény bizonyos nagyságrendnél előírja a mérleg könyvvizsgálatát. Mivel ilyenkor a mi munkánkat vizsgálják, visszásnak tartanánk, ha ezt mi tennénk meg. Viszont jó kapcsolatot ápolunk több könyvvizsgálóval is, akiket szívesen ajánlunk ügyfeleinknek.

Amennyiben vállalkozásunkat szimpatikusnak találja, de döntéséhez szükséges, rendelkezésére tudunk referencia-anyagot bocsátani.

A szerződéskötést minden esetben személyes találkozó kell, hogy megelőzze, hiszen kölcsönös szimpátia nélkül elképzelhetetlen a stabil kapcsolat.

Reméljük, hogy Önt is hamarosan ügyfeleink körében üdvözölhetjük!
Küldjön egy képeslapot ügyfeleinek, ismerőseinek!