Kontíria Kft

Rólunk

Meghatározó munkatársaink főiskolai végzettséggel, mérlegképes oklevéllel rendelkező könyvelők, legalább 15 éves szakmai gyakorlattal. Az aktualizált tudás, széleskörű tájékozottság mellett alapkövetelmény a pontosság, a gyorsaság, és nem hiányozhat a lojalitás éppúgy az ügyfél, mint az iroda felé.

Igényes, hangulatos irodánkban színvonalas informatikai háttérrel támogatott ügyfélbarát munka folyik, ami magában foglalja az aktuális időszak feldolgozását, az igény szerinti, érthető írásbeli tájékoztatást és azt a bármikor elérhető lehetőséget is, hogy személyes találkozás keretein belül segítsük ügyfeleinket.

Vállalkozásunk szellemiségének, hozzáállásának, és legfőképpen empatikus rugalmasságának köszönhetően büszkék lehetünk arra, hogy ügyfeleink hosszú távon választanak bennünket, nem ritka a 15 éves kapcsolat sem, ami bőven megelőzi e formációban való működésünk kezdetét. Szakmai tevékenységünk során az általunk könyvelt vállalkozások hatósági ellenőrzései nem zárultak negatív eredménnyel.

Bevallási és hatósági ügyintézést cégünk kapcsolattartói saját nevükben, ügyfélkapus regisztrációval végzik. Ügyviteli rendszereink Windows-alapú, jogtiszta szoftverek, melyek segítségével vállalkozásunk teljes körű számviteli szolgáltatás nyújt.

Az elvégzett munkáért teljeskörű garanciát vállalunk. Könyvelői felelősségbiztosításunkat a Generali-Providencia Biztosító Zrt-nél kötöttük alakulásunkkor, 2003-ban.
Küldjön egy képeslapot ügyfeleinek, ismerőseinek!